Ezüst kolloid előállító készülék ismertetője.

 

A készülékkel nagyon jó minőségű, az ön igényének megfelelő sűrűségű oldat állítható elő.

Ahhoz, hogy jó minőségű kolloidot tudjunk előállítani fontos, hogy az elektróda áram 1 mA legyen és a készülék automatikusan változtassa az elektródák polaritását.

1mA áramerősség alatt a kolloid készítési idő jelentősen meghosszabbodik, 1mA felett pedig az ezüst „részecskék” mérete lesz nagyobb az oldatban.

Készülék használata:

Csatlakoztassuk a készülékhez az ezüst elektródákat.

Az ezüst elektródák szorító csavarjait elegendő kézzel meghúzni.

Ne használjon csavarhúzót, mert szétpréselheti az elektródát.

Műszaki paraméterek:

Elektróda feszültség: 55 - 60V DC

Elektróda áram: 1 mA -re van beállítva

Polaritás váltás: 60 másodpercenként

Figyelem!

Az ezüst elektróda 99,99%-os tisztasága kötelező!

Bizonytalan forrásból nem szabad beszerezni!

Ékszerészek nem használnak ilyen tisztaságú ezüstöt.

 

Az így előkészített készüléket ráhelyezzük a desztillált vízzel töltött üvegre:

Ezüst kolloid készítéséhez gyógyszertárban vásárolt desztillált vizet használjon!

Nem alkalmas hozzá az otthoni csapvíz, vagy ozmózis víztisztítóval tisztított víz sem!

 

Ha az elektródák vízbe vannak, az „elektróda áram” feliratú LED világít.

A zöld színű (polaritás váltás) jelző LED-ek 60 másodpercenként váltják egymást.

A kolloid készítés mennyiségtől és hőmérséklettől függően 6-48 órát vesz igénybe.

Közben a TDS mérővel tudja ellenőrizni, hol tart a folyamat.

Melegítéssel a folyamat gyorsítható, de soha ne menjen 56 Celsius fok fölé!

A kolloid töménységének mérése:

A TDS mérőt bekapcsolás után merítse a kolloidba, majd a kijelzőn leolvasható az oldat töménysége.

A mérési pontossága: 1 ppm (1mg/l).

A gyógyszertárban vásárolt desztillált víz „0”-ás töménységű.

A kolloid oldatot 10 ppm töménységre érdemes készíteni.

A több nem jobb, 20 ppm felett ne alkalmazza belsőleg!

Az elkészült kolloidot fénytől elzárva tárolja!

A készülékkel kiváló minőségű oldatot (kolloidot) gyárthat magas ezüst tartalommal. Ezek a részecskék 3 - 5 nanométer nagyságúak.

A részecskék nagysága a feltételek betartásától függ, amelyeket a kolloid ezüst gyártásánál szükséges betartani.

A kolloid ezüst gyártás a készülék segítségével hosszabb más készülékekkel szemben, viszont a minősége kimagasló, ezzel biztosított a gomba, baktérium és vírus hatékony megsemmisítése. Az így kapott ezüst kolloid oldat színe szabályos tárolással szinte nem változik, és ezzel a minősége sem.

A készülék időzített intervallumokat használ, amikkel az ezüst elektródákon ugrásos pólusváltást idéz. Ezek az elektródák 99,99% tiszta ezüstből készülnek.

 

Mi biztosítja a legjobb minőséget? A fent említett idő intervallumokkal párosulva egy nagyon pontos és konstans áram terheléssel az elektródákon, ami automatikusan és folyamatosan változik a kolloid oldat ezüsttel való telítettsége folytán.

A kolloid ezüst gyártása a készülékkel nagyon egyszerű.

Használat:

A készülék előre programozott, processzor vezérelt, kezelése egyszerű.

0,4-0,5 liter tartalmú üvegbe öntsünk desztillált vizet. Előtte az üveget öblítse ki desztillált vízzel. Az ezüst elektródákat a készülékhez csatlakoztassa és öblítse le desztillált vízzel. A készüléket az elektródákkal rakja az üveg szélére (lásd a képen). A készüléket csatlakoztassa az elektromos hálózat konnektorába. Ha az elektródák vízbe vannak, az „elektróda áram” feliratú piros LED világít, a kolloid ezüst gyártása elkezdődött.

A zöld színű „polaritás váltás” feliratú LED-ek 60 másodpercenként váltják egymást.

A gyártási folyamat 6-48 óra (a víz mennyisége, a víz hőmérséklete, a víz minősége szerint). A folyamatot a desztillált víz melegítésével lehet felgyorsítani (maximum. 56 Celsius fokig).

Az így kapott oldatot ajánljuk még átszűrni egy egyszerű kávé szűrőpapíron.

Az így gyártott kolloid ezüst kiemelkedik a többi kolloid ezüst oldatokhoz viszonyítva, a legnagyobb hatású kórokozó mikroorganizmusok megsemmisítésével és a minimális hatékonyság veszteségével hosszabb tárolásnál.

 

Hangsúlyt a használt desztillált vízre kell helyezni. A kiváló minőségű termék gyártási feltétele a víz tisztaságában és az ezüst elektródák anyagának tisztaságában rejlik.

 

Készülékek, melyek a kolloid ezüstöt néhány perc vagy óra alatt gyártják, nem képesek ugyanolyan minőségű oldatot termelni és az így nem szakszerűen gyártott oldat hatékonysága nagyon korlátozott és vitatható.

 

Sajnos egyre többet látni olyan hirdetéseket, ahol egy egyszerű laptop töltőt árusítanak ezüst kolloid gyártásához, de láttam már 3db 9V elemet is sorba kötve, kolloid készítőnek hirdetve!

 

Ha teljes sötétségben átvilágítja a kolloid ezüstöt egy lézeres mutatóval, a látható lézer csík mutatja a kolloid ezüstben a finom nyomot. Ez a finom nyom pontosan a gyártott kolloid magas minőségét mutatja. Ezt a jelenséget TYNDALL HATÁSNAK nevezik, és az egyik fontos eszköz a kolloid ezüst minőség mérésére.

A készülékkel gyártott minőségi kolloid ezüst előnyei:

- minél kisebbek a részecskék, annál nagyobb a teljes felületén az azonos koncentráció (ppm) és annál nagyobb a hatékonysága a kórokozók ellen.

- minél kisebbek a részecskék, annál gyorsabban mozog a kolloid az egész szervezetben és gyorsan ürül ki onnan az emésztőrendszer minden eszközével.

Ha a részecskék nagyobbak (kolloid ezüst nem minőségi oldata), fennáll az a veszély, hogy az felhalmozódik a májban.

 

Tárolás:

A kész kolloid ezüstöt tárolja sötét üvegben, és tegye el úgy, hogy ne érintkezzen az erős elektromágneses mező forrásaival (számítógép, televízió, mobil telefon, mikrohullámú sütő stb.) és a napfénnyel. Nem szabad lefagyasztani.

Az elektródák karbantartása:

Az elektródákat használat után mindig törölje meg papírtörlővel. Az elektródákat csak mechanikusan tisztítsa, soha ne folyékony tisztítószerekkel. Ehhez a karbantartáshoz kiválóan illik egy egyszerű edénymosásra használt szivacs durva felülettel.

Az elektródák tisztasága, és a desztillált víz tisztasága áll a legminőségibb kolloid ezüst sikeres gyártása mögött, amely nagyon hasznos lehet az egészségügyi állapot javítására és fenntartására.

 

A kolloid ezüstnek jellemzője, hogy kémiailag semleges az összes folyadékhoz és gyógyszerhez, az antibiotikumokat is beleszámítva.

 

Nem ingereli az emésztőrendszert, ami azt jelenti, hogy a kolloid ezüstöt bátran használhatják akut gyomorsavval, gyomorégéssel, görcsökkel és más emésztési problémákkal szenvedő emberek is.

A kolloid ezüst kutatás kimutatta, hogy a legtöbb baktérium és vírus nem képes önvédelmi mechanizmust kifejleszteni ellene.

A kolloid ezüst nem csak a kórokozó baktériumokat pusztítja el, hanem a test-barát baktériumokat is, ahogy az antibiotikum is teszi. Ezért szükséges ezeket a baktériumokat megújítani probiotikumok fogyasztásával.

A kolloid ezüst alkalmazása a hivatalos orvostudományban Európában és az USA-ban az 1933-1939-es években, mint elsődleges gyógyszer egyes diagnózisoknál- még az antibiotikum feltalálása előtt:

 

- akne

- ízületi gyulladás

- viszketegség

- gyomorgyulladás

 - égések

- cukorbetegség

- vastagbélgyulladás

- cystitida

- ekcéma

- gyomorfekély

- penész a belekben

- reuma

- orrüreggyulladás

- bőrgyulladás

- tüdőgyulladás

- pikkelysömör

- fertőző hasmenés

- szaruhártyagyulladás

- herpesz

- bőrgomba

- középfülgyulladás

- prosztata megnagyobbodás

- szemhéjgyulladás

- orrüreg váladékozása

- influenza

- hasnyálmirigy gyulladás

 

Az ezüst kezelés történelme:

Az ezüst antimikróbás tulajdonságait az ősi indiai orvostudomány jegyezte le. Az ezüst felhasználásához, mint antimikrobális eszközhöz először főleg a Római birodalom idejében került sor. Minden patrícius házban ezüst edényekben őrizték az élelmiszert, és a tejbe és folyadékokba ezüst érméket raktak. Ezt a hagyományt a középkorban is megőrizték. Az ezüst evőeszköz és az ezüst edények használata természetes volt. Még a templomban a szentelt vizes edények is ezüstből voltak, a víz bennük gyakorlatilag fertőtlenítve volt.

A kolloid ezüst legjobb korszaka a világháborúk közötti időszakban volt. Az ezüstöt eredetileg gyógyszerként használták a fertőző betegségek gyógyításához, szájon át és intravénásan is. De a második világháború során a piacokon megjelentek a szulfonamidok és utána az antibiotikumok.

A kolloid ezüst rovására szerepet játszott még egy tény, ami a hatvanas években kezdődött, nemzetközi mércén érvényre juttatni azt az elvet, hogy a természetes anyagokat tiszta formában nem lehet szabadalmaztatni, mint gyógyszert.

Ezáltal a fejlesztésükön, gyártásukon és az eladásukon nem jöhet létre senkinek kizárólagos joga.

 

Ez a tény is átjárót okozott az ezüst használatról az antibiotikum használatra, és ez valójában egy szimbolikus átmenet a gyógyszerektől a nagy üzlethez.

1993-ban kiszivárogtak információk az űrhajósok berendezéséről, ez okozta a kolloid ezüst iránti újbóli érdeklődést. Nyilvánossá vált, hogy mind az amerikai, úgy az orosz űrhajósok is, tehát azok az emberek, akiknek az egészségükre nagy figyelmet fordítanak, a világűrben kolloid ezüst készlettel repülnek, mely a széleskörű egészségügyi és higiéniai használatra hivatott.

1997-ben nyilvánosságra hozták a hírt, hogy az amerikai védelmi minisztérium főorvosa különleges szakértői csoportot bízott meg, hogy találják meg a leghatékonyabb antivírusos, antibakteriális és antiszeptikus anyagokat, amelyek gyorsan elérhetők lehetnek a katonai műveleteknél – a győztes a kolloid nanoezüst lett!

A kolloid ezüst alkalmazásának módszerei:

A leghatékonyabb módszer a belső használatra, általában reggel és este inni az ezüstöt, és közben probiotikumot fogyasztani megfelelő joghurtok vagy tabletta-folyadék formájában. A kolloid adagolása az oldat ppm koncentrációjától függ.

Végezhetünk szájöblítést – többek között eltünteti a szájszagot, eltávolítja a foglepedék baktériumokat. Nagyon hatékony a toroköblögetés és az orrüreg öblítés is.

Lehet hüvelyöblögetést, végbél fertőtlenítést, fültisztítást is ezzel végezni.

Akne, kiütések, ekcéma, horzsolások és vágási sérülések, rovarcsípés helyek és különösen a gombák érintette helyek külső kezelésére is kiváló.

A kolloid ezüst a leghatékonyabb folyadék közé tartozik a teljes szervezet elgombásodása ellen, különösen az emésztési traktusban. A beöntés és a kolloid ezüst ivás kombinálása jelentősen megkönnyíti a gombáktól legyengült emberi szervezetet.

Háziállatoknál a kolloid ezüsttel bekenhetjük a sebeket és a kiütéseket, ugyanúgy fertőtleníthetjük a játékaikat és edényüket.

Még a házi virágokat is ha fertőzöttek, vagy a parazitákat le lehet öntözni kolloid ezüsttel. Tegyen az öntözővízbe pár cseppet és meglátja, hogy a növény tovább friss marad.

Kolloid ezüst a természetes antibiotikum

Az ezüst nyomelem mennyiség hatása védelmi jellegű és erősíti az immunrendszert. A kolloid oldat ásványainak 98%-os felszívódása van, a 40-60% tabletta felszívódással szemben. A kolloid ezüst egy tiszta metál ezüst desztillált vízben hígítva, amely megvásárolható a gyógyszertárban. A részecskék nagysága 3-5nm között van. A vírus nagysága 15-150nm, a baktérium nagysága 350-1000nm között van. A kolloid ezüst ezért behatolhat egyenesen a kórokozókba, és hatékonyan megsemmisíti őket.

 

A minőségi kolloid ezüst:

- Biztonságos

- Nem mérgező

- Antibiotikumként működik

- Több mint 650 kórokozót elpusztít

- Elpusztítja a gombákat és a penészt

- Segíti a sejtek fejlődését

- Nem tárolódik

- Nem ingerli a nyálkahártyát

- Nem okoz függőséget

- Nem tartalmaz gyököket

- Tisztítja és fertőtleníti a vizet

- Gyulladáscsökkentő hatású

- Fertőtlenít

- Közvetlenül a szövetekbe hatol

- Nem ingerli a szemet

- Nem reagál egyéb gyógyszerek alkalmazásával

- Erősíti a szervezet immunitását

- Biztonságos a terhes és szoptató anyáknak

- Színtelen

- Szagtalan

 

Vásárlási lehetőségek:

Készre szerelt, tesztelt készülék, 2 év garanciával: 31990 Ft

99,99% tisztaságú ezüst elektródák, 2 db 10 centiméter hosszú, 2 milliméter átmérőjű: 12990 Ft

Digitális TDS mérő: 2990 Ft

 

Ahhoz, hogy kedvezőbb áron lehessen a készüléket megvásárolni, kapható kijelző nélküli készülék, amibe nem kerül beépítésre a polaritás váltási időt számláló kijelző. Természetesen a kolloid készítése ugyanúgy működik, csak a számlálás nincs kijelezve.

 

Kijelző nélküli készülék csomagban is kapható, nagyon kedvező áron, mindössze: 40990 Ft

Tartalma:

Készre szerelt, kijelző nélküli tesztelt készülék, 2 év garanciával: 26990 Ft

99,99% tisztaságú ezüst elektródák, 2 db 10 centiméter hosszú, 2 milliméter átmérőjű: 12990 Ft

Digitális TDS mérő: 2990 Ft

 

 

Opcióként kérhető 99,99% tisztaságú ezüst elektródák

2 db 10 centiméter hosszú, 2.6 milliméter átmérőjű: - Ft – sajnos jelenleg nem tudok adni, készlethiány!

 

 

E-mail: colloid@morvaiferenc.hu

Telefon: sajnos sokan hívtak nem épp kedvező időpontban, így a telefonszámom jelenleg itt nem elérhető! E-mailben természetesen megírom a számom is!

Ha a leírtak elolvasása után kérdése van, írjon e-mailt. Megrendelést kizárólag e-mailben fogadok!

 

A készülék nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. A fenti jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. Gyógyszerek egyidejű szedése mellett körültekintő fogyasztása ajánlott, szakemberrel konzultálva. Az ezüst kolloid az orvosi kezelés kiegészítője lehet. Konzultáljon kezelőorvosával, ha bármilyen egészségügyi panasza van!

 

Frissítés! - Fontos!

A gyógyszertárakban több fajta desztillált vizet árusítanak, de sajnos mindegyik nem alkalmas kolloid készítésre. Segítségül a jó víz címkéjét lefotóztam, itt látható:

Ph. Hg. VIII. - így kérje a gyógyszertárban!

 

Frissítés: 2023. július 1.

Az elmúlt időszakban elérhetővé váltak kedvező áron a desztilláló készülékek, így sokan vásároltak, de panaszkodnak, hogy nem tudnak vele „0”-ás tisztaságú vizet készíteni.

Itt most megosztom, hogy csinálom én a desztillált vizet egy ilyen desztilláló készülékkel:

 

     

 

A készülékbe 4 liter vizet kell önteni, amiből a végén kb 2,5 liter desztillált víz lesz.

Nálam itthon a csapból kb 250-300 PPM-es víz folyik, ezt a vizet még átszűröm egy ozmózis víztisztítóval, aminek a végén 13-18 PPM-es vizet kapok.

 

Ezt a 13-18 PPM-es vizet egy elektromos vízforralóval felforralom és forrón öntöm a desztilláló készülékbe. Ezt azért forralom fel előre, mert a desztilláló készülék 750W-os, ha hideg vizet öntök bele, akkor nagyon sokáig fogja melegíteni, mire felforr benne a víz. Elektromos forralóval ez gyorsan megvan, így a desztilláló készülékbe már a forró víz kerül, ami az elindítás után néhány perccel már el is kezdi csepegtetni a desztillált vizet.

 

Itt jön a lényeg:

 

Fontos megemlítenem, hogy a jó minőségű desztillált víz készítésének módját nem én találtam ki, csak alkalmazom a tapasztalt pálinkafőző szakemberek tapasztalatait!

 

A desztillálás kezdetén a kicsöpögő víz még nem megfelelő, ilyenkor csak egy poharat teszek a készülék alá, hogy abba jöjjön a desztillált víz. Mikor a pohárban van már annyi víz, hogy meg tudjam mérni, beleteszem a TDS mérőt és megmérem.

Amíg a TDS mérővel más értéket mérek, mint „0”, addig folyamatosan azt ismétlem, hogy tiszta pohár a desztilláló készülék alá, és újból mérem a kijövő vizet.

Amikor már a készülékből kijövő víz „0”, akkor alá teszem a tartályát és ott is hagyhatom, a továbbiakban már csak tiszta „0”-ás víz fog kijönni belőle.

Ha az elején az első 1-1,5 deciliter vizet nem vesszük ki, hanem egyben hagyjuk a teljes mennyiséget, akkor le fogja rontani a minőséget, mert az első 1 deciliter sok esetben még a desztilláló készülékbe öntött víz minőségénél is rosszabb.

Ha ezüst kolloid készítéshez van szükség desztillált vízre, oda kötelező a „0” PPM-es víz!